lauantai 9. toukokuuta 2015

Valkosuklaa-tuorejuustotäyte


Valkosuklainen tuorejuustotäyte

Täytekakun yhteen väliin

130g valkosuklaata
2 dl vispikermaa
150g tuorejuustoa

sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan

Sulata valkosuklaa vesihauteessa kattilassa tai varovasti mikrossa. Anna suklaan hieman jäähtyä. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita noin puolet valkosuklaasta huolellisesti tuorejuuston joukkoon. Lisää valkosuklaatuorejuustoseos kermavaahtoon ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi vielä loput valkosuklaasta ja sekoita tasaiseksi.

Voit lisätä täytteeseen tarvittaessa hieman sokeria tai vaniljasokeria, mutta valkosuklaa on itsessään jo sen verran makeaa ettei se välttämättä ole tarpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti